• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Cassandra Clare – Sarah Rees Brennan – Maureen Johnson – Kelly Link – Robin Wasserman: Az árnypiac kísértetei

 A könyvről

 

Az árnypiac tündérek, vérfarkasok, boszorkánymesterek és vámpírok találkozóhelye.


Az alvilágiak mágikus tárgyakat adnak-vesznek, sötét üzleteket kötnek, és a nephilimek elől gondosan rejtegetett titkokat rebesgetnek. Két évszázadon át rendszeresen megfordult itt más is – egy vendég a Csontvárosból, az árnyvadászok világának szívéből. Néma testvérként Zakariás a nephilimek törvényeire megtartására esküdött fel. Valaha azonban Jem Carstairs néven árnyvadász volt, örök szerelme pedig egy boszorkánymester, Tessa Gray. Jem az évek hosszú során számos város árnypiacán keres egy relikviát a múltból.


Kövesd Jemet, és miközben az eseményekhez az árnypiacokon zajló sötét ügyletek szolgáltatják a hátteret, olvashatsz Anna Lightwood kudarcra ítélt szerelméről, Matthew Fairchild nagy bűnéről és Tessa Gray tetteiről a világháborúban.


Valentine Morgenstern vásárol egy lelket a piacon, az ifjú Jace Wayland pedig szerető otthonra lel.


Valahol, valamelyik piacon lapul egy elveszett örökös, de találkozhatunk egy hőn szeretett kísérlettel is, és kiderül, hogy senki nem mentheti már meg azt, aki eladta a szívét. Még Zakariás testvér sem.


Mélyedj el az Árnyvadász Akadémiában megismert szereplők személyes történetében!

 


Kiadó: Könyvmolyképző | Megjelenés: 2019 | Eredeti cím: Ghosts of the Shadow Market | Olvass bele: x | Moly-olvasás


Colleen Hoover: This Girl – Ez a lány

A könyvről

Miután Layken és Will szerelme a legnagyobb próbatételeket is kiállta, az immár házasságban élő fiatal pár végre kezdi biztonságban érezni magát a kapcsolatban. De bármennyire is élvezi Layken az új, közös életüket, néhány kérdés nem hagyja nyugodni. Noha Will szeretné magában tartani a múlt fájdalmas emlékeit, Layken mindent tudni akar róla. Will végül beadja a derekát, és elmeséli saját történetét, mely során felszínre kerülnek legbelsőbb érzelmei és gondolatai. Miközben újraéli jó és rossz pillanatait, a Laykennel való első találkozásáról is meglepő dolgok derülnek ki.


Az Ez a lány-ban Will a saját szemszögéből meséli el Laykenhez fűződő, bonyolult kapcsolatát. Kettejük jövője azon múlik, hogyan birkóznak meg a múlttal a közkedvelt Szívcsapás-sorozat záró részében.


Kiadó: Könyvmolyképző | Megjelenés: 2015 | Eredeti cím: This Girl | Olvass bele: x | Moly-olvasás

 

Visszaemlékezés az iskolai évemre | Bloggerjáték 2023.08.

 Sziasztok!

 

A BLOGGERKÖZÖSSÉG - T.A.B -csoport nevezetű csoport – ami azért jött létre, hogy a bloggereket kicsit aktivizálja – kitalálta, hogy létrehoz egy blogger játékot és én úgy gondoltam, hogy szeretnék ebben részt venni. Hogy mi is ez az egész? A linkre kattintva egészen pontosan megkapjátok az információkat.

 

Vonatozás első osztályon

Sziasztok!

 

Lehet, hogy most nagyzolónak fogtok gondolni, de az infláció sem állíthatott meg abban, hogy idén kipróbáljam a MÁV első osztályú kocsiját – az meg már csak hab a tortán, hogy három alkalommal is megtettem. A miértekről, az élményekről és arról, hogy megért-e pénzt kiadni erre, lejjebb olvashattok.

 

Ajándék borítót kaptam

Sziasztok!

 

Olyan ötszáz évvel ezelőtt az e-mailjeim között találtam egy olyan tárgyút, hogy „Budapest utcáin” a feladó pedig Leah volt. Képzelhetitek, hogy meglepődtem. Soha nem kaptam még senkitől ajándékba bármelyik történetemhez képet vagy akármit igazából.

 

© Stella L. Brandy || 2012 -