• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Havi tervek | 2021. március

Sziasztok!

Itt a március – már negyedik napja folyamatosan zajlik – és mivel januárban illetve februárban nagyon jól sikerült a TBR listák mentén haladni, így természetesen folytatom ezt a fajta olvasási módszert. Szerintem ez azoknak lehet hasznos, akiknek nagyon sok olvasatlan könyvük van és legszívesebben az összeset egyszerre olvasnák – így lecsökken a polc előtt álló és gondolkodó idő az olvasási idő javára. Lássuk, nekem erre a hónapra mik a terveim!

Hónapzárás | 2021. február

Sziasztok!

Egy újabb hónapnak lett vége és így elérkezett a hónapzárás ideje. Ez egy rövid hónap volt, de azért nem mondanám eredménytelennek. Örülök, hogy ki tudtam használni ennyire ezt a hónapot is és nem olvastam kevesebbet csak azért, mert kevesebb napból állt az olvasásra szánt időm.

Beszerzések | 2021. február

Sziasztok!

Ez a hónap is eltelt méghozzá nagyon gyorsan – hogy ez annak köszönhető, hogy rövid hónap volt, vagy pedig a monotonitásnak, az már más kérdés. Büszke vagyok magamra, mert ebben a hónapban is sikerült visszafognom magam – habár a Charmed könyveket nagyon szeretném megvenni, csak sajnos az esküvő miatt nem fért eddig bele.

A cél még mindig az, hogy kevesebb könyvet szerezzek be, mint amennyit kiolvasok, így emelve a saját könyvek olvasottságát. Most 9 könyvet szereztem be, ami még pont belefér, szeretnék havonta max. 10 könyvet venni, mert nagyjából annyit tudok kiolvasni.

© Stella L. Brandy || 2012 -