• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Januári beszerzések | 2021

Sziasztok, Unatkozó Utazók!

Ebben a hónapban igazság szerint egy könyvet vettem, mégpedig e-könyvben Julia Quinn nagysikerű sorozatának első részét. A többi könyvet ajándékba kaptam – karácsonyi ajándékokból vettem vagy ténylegesen kaptam.

Várólista csökkentés | 2021

Sziasztok!

Nem igazán szoktam részt venni mostanság a Molyon kihívásokban, de most kivételesen úgy döntöttem, hogy a népszerű Várólista csökkentésben megmérettetem magam. Minden fontos információt IDE kattintva tudhattok meg – ha szeretnétek a jövőben ti is részt venni, akkor mindenképpen ajánlom elolvasásra. Az oldalsávban a képre kattintva (illetve IDE), pedig megtekinthetitek, hogy kikkel veszek részt a kihívásban.

Éves olvasmánytervek | 2021

Sziasztok! 

2020-ban habár hónapokat töltöttem itthon, nem olvastam annyit, mint július-december között. Ez azért lehetett, mert júniusban volt a záróvizsgám és addig alig tudtam olvasni – ez van, ha az ember új munkahelyen van és gyakorlatilag mélyvízbe kerül a vírus miatt és mellett még főiskolai tanulmányait is szeretné befejezni

2021-ben azonban az előző év második felében rám jött könyv-falás felé szeretnék fordulni. Ebben segítségemre lesz Pocket is, akivel a munka is nagyon könnyű, mert van mivel foglalkozni az óránkénti 10 perc sétában például. Azt mondjuk még nem tudom, hogy rajta mit fogok olvasni, mert a lenti listán a nyomtatott könyvek szerepelnek csak. Majd meglátjuk.

Muszáj beszereznem | 2021

Sziasztok!

Sokat gondolkoztam rajta, hogy vajon, bele merjek-e vágni egy ilyen listába, de rájöttem, hogy így talán vissza tudom majd szorítani azt a kényszert, hogy mindent is megvegyek csak mert akciós.

Azt is tervezem, hogy, aminél a borító nem a „Úristen, napokig tudnám nézegetni, mert annyira gyönyörű!” érzést váltja ki nálam, azt bizony e-könyvben fogom beszerezni. Kénytelen vagyok ezt a lépést megtenni, mert lassan nem lesz hova pakolni a könyveket.

Évnyitás | 2021

Sziasztok!

Ebben a bejegyzésben nem másról, mint az éves tervekről, fogadalmakról lesz szó. Idén már nem tanulok, viszont lesz helyette más, ami kicsit felbolygatja a kis életemet: férjhez megyek. Ha ez még nem lenne elég, a fejembe vettem – illetve vettük –, hogy bizony decemberben már a saját lakásunkban állítunk fát. Ezek biztosan befolyásolni fogják az olvasási ritmusomat illetve a könyves beszerzéseket is, de azért törekszem majd arra, hogy minden nap olvassak egy kicsit.

© Stella L. Brandy || 2012 -