• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Könyvfesztivál - 2018

Sziasztok, Utazók!


Nos, elég rég nem voltam kint Könyvfeszten, mert valamiért így alakult. Most azonban István volt olyan kedves, hogy kikísért és együtt élvezte velem a vásárolgatást. Bizony, kihasználtam minden akciót és egy könyvet megrendeltem online 20%- kedvezménnyel, mert azt sehol sem lehet kapni – már úgy értem, Libriben egyszerűbb lett volna megvenni ezt is, de na…
Ha érdekel Titeket, hogy a képen látható könyveket miként és hogyan szereztem be, valamint pár szóban arról is olvasnátok, hogy maga az élmény milyen volt… Nos, akkor mindenképpen olvassatok tovább!

Stella L. Brandy (@stellalbrandy) által megosztott bejegyzés,

UNBOXING | BubbleBook - 2018. április

Sziasztok, Utazók!

És itt is van egy újabb doboz unboxingja. Lassan elérünk oda, hogy a nagy összehasonlítót teszem közzé – sajnos azonban ez szerintem április végére csúszik, mert jönnek a zh-k és bizony szeretnék túlesni rajtuk, de mellett gőzerővel dolgozom mindenen.

Újranyitás

Üdv itt, kedves Unatkozó Utazók!

Nem csalás, nem ámítás: a Kritikus Szemmel blog újra él! Igaz, már nem ez a neve, de remélem, a KönyvesPolcot is szeretni fogjátok. Nagy örömmel vágtam bele újra a könyves bizniszbe és remélem, Ti is örömmel fogtok visszatérni. Lejjebb egy kicsit mesélek arról, hogy itt mi is várható – valamint, mi nem – és, hogy a design miként jött és meddig marad.
© Stella L. Brandy || 2012 -