• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

UNBOXING | Candy Book - 2018. március

Sziasztok, Unatkozó Utazók!

Ha én valamit a fejembe veszek… Ez az unboxing bejegyzés már határozottan ahhoz a nagy tartalom alapján doboz ajánlós bejegyzés része. Így előre is szeretném megköszönni Leventének a lehetőséget! Ez egy igazán másmilyen doboz volt, mint amihez eddig szerencsém volt, de ezt nem bánom.
Figyelem SPOILERES!


Mi is az a Candy Book?

"A meglepetésdoboz lényege, hogy a tartalmat meglepetés, de nyilván nem szeretnénk teljesen zsákbamacskát kínálni. A Candy Book három fő összetevője a friss megjelenésű meglepetéskönyv, a meglepetésajándék és a bőséges édességválogatás. A csomagban tíznél is több különböző édességet találtok majd! A három fő összetevő mellett kisebb ajándékokat is teszünk a dobozba!"

Elérhetőségek

UNBOXING | BASC - 2018. március (magyar)

Sziasztok, Unatkozó Utazók!

Ma egy unboxing bejegyzéssel jöttem, ám előtte egy kis mesét tartogatok arról, hogy miként is jutottam ehhez a bookboxhoz. Mert nagyon szerettem volna már a kezdetekben is rendelni dobozt, azonban nem úgy jött ki a lépés.
A márciusi dobozt úgy sikerült megkaparintanom, hogy a BASC kiírt egy szavazást a csoportba, amire először nem tudtam mit írni, mert mire beírtam már valaki más is beírta, amit gondoltam – másodpercek alatt történt mindez –, aztán azt a játékot újra meghirdették kicsit konkrétabban és keresgéltem és beírtam valamit, amit jónak gondoltam. Aztán végül a második helyen álldogáltam, de ez nem volt baj, mert az első két helyezett kapott nyereményt.
Ezzel két álmom is megvalósult, valamint az idei éves bakancslistám egy pontját is kipipálhatom. Most pedig jöjjön a itt az első, de amúgy nem az első unboxing bejegyzés. Figyelem SPOILERES!

Mi is az a Book a Sloth Club?

Az első könyves meglepetésdoboz, ami mindig tartalmaz egy frissen megjelent könyvet, valamint a könyvhöz és a témához kapcsolód ajándéktárgyakat. A témákat előre megmondják, valamint adnak egy kis kategória besorolást is, amivel könnyebbé tehetik az emberek számára a rendelés megfontolását.

Elérhetőségek

Neked melyik bookbox jön be?

Sziasztok, Unatkozó Utazók!

Gondolkoztatok már azon, hogy a külföldi könyvmolyoknak milyen szuper lehetőségeik vannak? Gondolok én itt például a subscription boxokra, amik egy bizonyos összegért – ami a külföldi keresethez képest mondhatni elenyésző – vehető könyves dobozok, amikben a könyv mellett egyéb csecsebecsék is kerülnek.
2017 októbere óta viszont ez a lehetőség nekünk, magyaroknak is elérhető – magyar könyves meglepetés doboz került a piacra. Azóta viszont hirtelen, mintha beindult volna valami a hazai piacon, ugyanis sorban jelennek meg az újabbnál újabb doboz lehetőségek – a legtöbb azonban a YA korosztályt célozza meg elsősorban. Most sorban bemutatom őket nektek – olyan megközelítésből, hogy el tudjátok dönteni, nektek melyik a legmegfelelőbb.
!Én nem vagyok benne azokban a bloggerekben, akiket mondjuk bármelyik meglepetés dobozos felkért volna. Ezért is inkább ajánlás ez a bejegyzés.!

© Stella L. Brandy || 2012 -