• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Bloggerjáték | Párkapcsolat manapság

Sziasztok!


Ismét hoztam egy bejegyzést, ami még mindig nem könyvértékelés – de ígérem, amint megírtam a szakdolgozatom mindent bepótolok és feldobom kicsit ezt a blogocskát. Addig is jöjjön egy Bloggerjáték bejegyzés. 

blogzaholic nevezetű csoport – ami azért jött létre, hogy a bloggereket kicsit aktivizálja – kitalálta, hogy létrehoz egy blogger játékot (amit én szívből remélek, hogy hosszú utat fog bejárni és sokáig fennmaradni) és én úgy gondoltam, hogy szeretnék ebben részt venni. Hogy mi is ez az egész? A blog nevére kattintva egészen pontosan megkapjátok az információkat.

Borítóleleplezés | Jennifer L Armentrout: Till Death - Mindhalálig

Sziasztok!


Ma egy borító leleplezést hoztam, remélem, nektek is tetszik majd a borító. Én be kell, valljam, egyszerűen megbabonázva néztem – az egésznek a színvilága és az a fajta rejtélyesség és az egyszerűség szerintem nagyon jól passzol egy női pszichothrillerhez. Talán a betűszín az, ami kicsit kilóg, de összességében szerintem nagyon szép lett. Kukkantsátok meg Ti is!

Havi zárás | 2020. január

Sziasztok!

Itt a hónap vége és úgy gondoltam, hogy talán érdekel Titeket, hogy miket vettem/kaptam és olvastam. Illetve, hogy a blogon mik történtek a hónapban – mert remélhetőleg idővel ez is értelmet nyer majd. Kezdésképpen talán azt tudnám megállapítani, hogy ebben az évben egészen biztosan több könyvet be fogok szerezni, mint 2019-ben, tekintve, hogy az első hónapban is már szinte elszaladt velem a ló – de talán megengedhetem magamnak ezt évente 1-2 alkalommal, nem többször.

Illetve csodálatos érzés, hogy szülinapomra kaptam pár könyvet, mert egy könyvmolyt talán ez dob fel legjobban. Külön öröm volt újra részt venni @schalby molyos eseményén – Születésnap – 2020 –, mert úgy érzem, ezzel is kicsit még jobban a moly tagja lehetek. Vicces volt, hogy ugyanaz kapott engem, mint tavaly – az pedig külön vicces, hogy mindkét esetben @schalby volt ez.

Idén apuval sikerült megvalósítani az albérletben is egy hosszabb polcrendszert, amire ebben az esetben nem könyvek kerültek, hanem a társasjátékok, Funko POP!-ok és egyéb csecse-becsék. Tekintve, hogy így felszabadultak az egyéb apróságoktól a könyvespolcok elgondolkoztam azon, hogy könyves gyertyákat rakosgatok fel a könyvek elé – eddig csak a Párom tavaly tőlem kapott Star Wars témájúja van fent, de idén egészen biztosan kerülnek még oda páran.

És most érkezzen az, ami bizonyára többeteket érdekel – a személyes apróságokon túl is történtek dolgok.


© Stella L. Brandy || 2012 -