• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Évzárás | 2019

Sziasztok!

Igen, jól láthatóan nem történik semmi a blogokon. Igazság szerint a háttérben készülnek az Unatkozó (ex)Gimnazistára is a bejegyzések, meg ide is – sőt, még van történetkezdeményem is. Akkor mégis miért nincs sose friss? Miért szaladt el úgy egy év, hogy habár a design szépül és a menüpontok is alakulnak – ahol eddig káosz volt –, de bejegyzés az csak elvétve akadt? Nos, mert eléggé rossz időszakon vagyok túl, ami egy munkaváltással úgy tűnik, elkezdett javulni. De erről bővebben a személyes blogomon tájékozódhattok.

Könyvfesztivál 2019 | Kívánságlista

Sziasztok, kedves Unatkozó Utazók!


Nos, elérkezett egy újabb könyves esemény, méghozzá a Könyvfesztivál. Már minden könyvmoly lázban ég, még azok is, akik esetleg nem tudnak kijutni az eseményre – azoknak a kiadók online kedveznek. Sorban jelennek meg a blogok felületein a könyves kívánságlisták – még akkor is, ha a blogger éppen vizsgák kereszttüzében harcol, vagy éppen érettségire kellene készülnie.
Eddig minden évben édesanyám születésnapjára esett az esemény és így rendszerint el lett szabotálva a programom. Viszont tavaly amikor kimentünk Istvánnal, akkor megbeszéltük, hogy habár a tömeget egyikünk sem szereti, a Könyvfesztivál mégiscsak egy esemény. Szóval megbeszéltük, hogy kimegyünk és idézem „Nem vettem neked semmit húsvétra, de minek is vettem volna, ha csütörtökön veszek neked egy csomó könyvet?” – egyszóval, én jól járok.
De, hogy legyen egy kis akadály: csak egy Nicholas Sparks és maximum kevesebb, mint 15 könyv jöhet haza velünk. Adódik a kérdés: vajon hol találok majd még leárazott könyveket? Hiszen azokat sosem találtam meg, mert teljesen bezárkóztam a tömegben. Szóval remélem, azért találok valami leárazott részleget – Ti esetleg tudjátok, hogy hol találhatok ilyeneket?

És akkor jöjjön az én kis listám, ami nagyjából tökre más lesz azzal a könyvhalmazzal, amivel majd hazatérek csütörtökön. Na jó, talán nem teljesen lesz már, de azért lesznek még itt meglepetések – például, hogy Fodor Ákos köteteket nagyon nehéz beszerezni. De, hogy mi kell a lánynak, ha albérletbe költözött és minimális könyvhelye van? [Oké, ez így nem igaz, pont tegnap rendeltünk 4 plusz polcot a két könyvespolcba. Lesz itt ám habzsi-dőzsi.]


© Stella L. Brandy || 2012 -