• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

2017-es beszerzések

Sziasztok, Utazók!

Úgy döntöttem, hogy útjára engedem az éves beszerzéseim listáját. Azért nem a havit gondoltam, mert néha nagy kihagyások lennének és szerintem az éves lista sokkal szuperebb is – van esély értékeléseket belinkelni, vagy kifejteni, hogy miért vettem meg/kértem és megérte-e.
A moly.hu-n vezetem, hogy melyik könyveket mikor vettem/kaptam meg és mennyibe került, valamint megjegyzésként oda szoktam írni minden egyéb információt. Meglepődtem, amikor megnyitottam az idei évit, ugyanis összehasonlítva az utóbbi két évvel azt tapasztaltam, hogy pontosan ugyanannyi könyvet sikerült beszereznem. Pontosan 18 kötet került hozzám az év során – ebbe beleszámolva a kölcsön könyveket is – viszont tavalyhoz képest kevesebbet költöttem.
Az első szerzemény/ek 2017. január 29-én került a gyűjteményembe – ez egy könyv volt.
Az utolsó szerzemény/ek 2017. december 28-án került a polcomra – ez több könyv.
A leghosszabb könyv Diana Gabaldon: Őszi dobszó című könyve – 1192 oldal.
A legrövidebb könyv Gareth Moore: Pontról pontra című könyve – 64 oldal.
Sorozat kezdő kötetet idén kettőt sikerült megkaparintanom és remélem, hogy nem fogok bennük csalódni – valamint, hogy a kiadó sem hagyja félbe őket.
Sorozat záró kötetet viszont hármat szereztem be – és örülök, hogy vannak sorozatok, amiket teljes egészében a polcomon tudhatok.
Idén az Animus, a Szukits, a Könyvmolyképző, a Central Médiacsoport, a General Press, valamint a Maxim kiadóktól került a polcomra kötet.

© Stella L. Brandy || 2012 -