• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Férj 2. könyv || PárosKönyvesKihívás (2024)

Sziasztok!

Sikerült! Férjem nagyon félt attól, hogy ennyire elhúzta az olvasását, de én biztos voltam benne, hogyha tetszik neki az első pár oldal, akkor úgy fog haladni, ahogyan bárki, akit magába szippant Elle stílusa.

Elle Kennedy: The Deal – Az üzlet

 

Fülszöveg

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…



Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.



…ami jobban sül el, mint remélte.



Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.

 

10 kérdés

1. Elolvastad volna a könyvet önszántadból?

Nem valószínű. Lásd 10-es pont.

 

2. Mi volt az első gondolatod a könyvet látva, fülszöveget elolvasva?

Az, hogy ez egy lányregény. A krimik, a történelmi, a retró vagy az ifjúsági regények közelebb állnak az ízlésemhez.

 

3. Mi a véleményed a könyvről olvasás után?

Nehezen vettem rá magam, hogy belekezdjek az olvasásába, de végül magamhoz képest nagyon gyorsan sikerült kiolvasnom, sokat nevettem közben. A történet viszonylag egyszerű és ismerős, számos könyvben és filmen megjelent már hasonló, ezért elég sok helyen előre sejthető volt a cselekmény alakulása, de mégis élvezhető, szórakoztató könyv, tele humorral.

 

4. Lett-e kedvenc szereplőd? Ha igen, miért ő lett az? Ha nem, miért nem lett?

A két főszereplő, Hannah és Garrett. Két teljesen különböző, de könnyen megkedvelhető személyiség.

 

5. Volt-e olyan szereplő, akitől a hideg futkosott a hátadon, annyira nem bírtál?

Cass: beképzelt, nagyképű, manipulatív, végtelenül önző, aki átgázol mindenkin, hogy érvényesítse a saját akaratát.
Mary Jane: könnyen befolyásolható, naiv, talán kissé butácska is, aki még egy barátot is hátba támad, ha egy önző barom randira hívja.
Phil Graham: ő különösen taszító, arrogáns, erőszakos, beteg szörnyeteg.

 

6. Melyik szereplőről olvasnál bővebben és miért?

Igazából nincs ilyen. Ami az elején érdekelt volna, Hannah korábbi élete, de a könyv olvasása közben minden kérdés megválaszolásra került.

 

7. Volt-e kedvenc jeleneted? És legkevésbé tetsző?

Amikor Hannah beviharzik a hokicsapat öltözőjébe, azon a jeleneten sokat nevettem.
A legkevésbé tetsző pedig a hálaadásnapi vacsora volt Garrett apjánál. Habár annak a nyomasztó hangulatú jelenetnek is volt egy határozottan pozitív végkimenetele Phil Graham barátnőjével kapcsolatban.

Legkevésbé az eleje nem tetszett, mármint a jelen (ezt amúgy véleményem szerint túl sokáig elhúzták), mert túl sok negatív dolog történik kezdve azzal, hogy Susannah testvére megszólal.

 

8. Elolvasnád a folytatásait a sorozatnak?

Van rá esély. Érdekelne, hogy a két főszereplő élete milyen irányt vesz. Habár, a szerző egy mostanában megjelent könyvének fülszövegét olvasva már sejtem, hogy hogyan alakul az életük.

 

9. Mi a véleményed a szöveggondozásról?

Rendben volt.

 

10. Hogy tetszik a borító?

Egy félmeztelen hapsi van rajta. Ha ezen múlik, nemhogy el nem olvastam volna, de még a polcról sem veszem le. Itt megjegyzendő, hogy feleségem megmutatta, milyen borítókkal jelent meg eredetiben a könyv, azok egyike érdekesebb lett volna számomra.



Sikerült kiolvasnia a férjemnek is mindkét könyvet az év vége előtt. Örülök, hogy tetszett neki, mert nekem nagy kedvencem ez a sorozat. Élvezet volt hallgatni, amikor olvasta a könyvet, mert nagyon jól szórakozott rajta. Ti már olvastátok?

 

Találkozunk legközelebb!

Stella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést. Ha írsz kommentet annak még jobban örülök. Ne feledd, hogy véleményedet félkövér és dőlt betűtípussal tudod formázni, illetve linkeket is betehettek - a szokásos módon.

© Stella L. Brandy || 2012 -