• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

2. negyedév || PárosKönyvesKihívás (2024)

Sziasztok!

Eltelt újabb három hónap, azaz június utolsó napján lezártuk a második negyedévet. A VéCsé után ismét megmutatom nektek a PárosKönyvesKihívásunk jelenlegi állását. Idén mindketten még az első negyedévben nekikezdtünk az első könyvünknek, és ez szerintem egy jó döntésnek bizonyult, mivel a második negyedév nem úgy alakult, ahogy gondoltuk.

Ez egy igazán gyors bejegyzés lesz, mivel az a helyzet, hogy sem a férjem, sem én nem olvastunk egyetlen kihíváshoz kapcsolódó könyvet sem. Valószínűleg azért alakult így, mert Férj kapott SW könyvet és az beszippantotta.

Nálam tudatos döntés volt az, hogy ebben a negyedévben nem olvastam ki a második könyvet. Az egy nagyon nyárinak tűnő könyv így mindenképpen nyáron szeretném kiolvasni – a júliusra gondoltam és remélhetőleg akkor jut is rá időm.



Ki fogja teljesíteni szerintetek előbb a kihívásunkat? Vajon mekkora hátrány, hogy nem tudtuk le az év első felében a két könyvet?

 

Találkozunk legközelebb!

Stella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést. Ha írsz kommentet annak még jobban örülök. Ne feledd, hogy véleményedet félkövér és dőlt betűtípussal tudod formázni, illetve linkeket is betehettek - a szokásos módon.

© Stella L. Brandy || 2012 -