2024. április 24.

#17 || Top 5 Wednesday (2024)

Sziasztok!

Először is köszöntelek Titeket egy új rovat bejegyzésében, ami 2024-ben indul útjának a blogon, és amit remélem, sikerül véghezvinni és hosszú ideig az életem és blog része lesz. Bizonyára többeteknek ismerős már az, hogy Top 5 Wednesday, ami nem véletlen, hiszen ez egy nagyon régóta élő könyves közösség. Ha valami prompt nagyon magyartalan azért bocsi, de nem mindenre van megfelelő magyar megfelelő, ami pontosan leírja, mit is kéne átgondolni.


A Top 5 Wednesday (magyarul: Top 5 szerda) egy olyan könyves kezdeményezés, aminek hatására a bloggerek/vloggerek/instagrammerek/tiktokerek/stb. megadott prompt (magyarul talán téma/szempont) alapján minden szerdán 5 dolgot sorolnak fel – akár kifejtéssel együtt. Az ötlet Laineytől ered, aki 2013-ban indította útjára.


Könyvek, amelyekről azt kívánod, bárcsak a könyvtáradban is lenne | Books You Wish Your Library Had
 

Sometimes you REALLY want to try a new book that’s coming out or a new series you just discovered, but despite wanting to try it, sometimes you just don’t want to buy it or maybe don't want to financially invest in buying it in case you don’t like it. Due to this, it would be amazing if our library had those titles so we could borrow and read them! Share with us five books or series you wish your library had so you could check it out!


***

Néha TÉNYLEG ki akarsz próbálni egy új könyvet, ami most jelenik meg, vagy egy új sorozatot, amit most fedeztél fel, de annak ellenére, hogy ki akarod próbálni, néha egyszerűen nem akarod megvenni, vagy talán nem akarsz anyagilag befektetni a vásárlásba, ha esetleg nem tetszik. Emiatt lenne csodálatos, ha a könyvtárunkban is lennének ilyen címek, hogy kölcsönözni és olvasni tudjuk őket! Oszd meg velünk öt könyvet vagy sorozatot, amit szeretnél, ha a könyvtáradban is lenne, hogy ki tudd kölcsönözni!


  • Kiss Me sorozat
  • Catherine Rider
Catherine Rider Kiss Me sorozat Catherine Rider Kiss Me sorozat Catherine Rider Kiss Me sorozat Catherine Rider Kiss Me sorozat Catherine Rider Kiss Me sorozat Catherine Rider Kiss Me sorozat
Kiss Me Series by Catherine Rider


  • Ne érints sorozat
  • Tahereh Mafi
Tahereh Mafi: Ne érints sorozat Tahereh Mafi: Ne érints sorozat Tahereh Mafi: Ne érints sorozat Tahereh Mafi: Ne érints sorozat Tahereh Mafi: Ne érints sorozat Tahereh Mafi: Ne érints sorozat
Shatter Me Series by Tahereh Mafi


  • Twisted sorozat
  • Ana Huang
Ana Huang: Twisted sorozat Ana Huang: Twisted sorozat Ana Huang: Twisted sorozat Ana Huang: Twisted sorozat
Twisted Series by Ana Huang


  • Sóvárgás sorozat
  • Tracy Wolff
Tracy Wolff: Sóvárgás sorozat Tracy Wolff: Sóvárgás sorozat Tracy Wolff: Sóvárgás sorozat Tracy Wolff: Sóvárgás sorozat Tracy Wolff: Sóvárgás sorozat
Crave Series by Tracy Wolff


  • Knockemout sorozat
  • Lucy Score
Lucy Score: Knockemout sorozat Lucy Score: Knockemout sorozat Lucy Score: Knockemout sorozat
Knockemout Series by Lucy Score


Kíváncsi vagyok a Ti válaszaitokra is! Fel tudtok sorolni 5 példát, vagy nektek is nagy fejtörést okozott? Vagy éppen ellenkezőleg, tengernyi ötletetek van és nem tudjátok leszűkíteni? Írjátok meg kommentben!


Találkozunk legközelebb!
Stella

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése