• "Nagyon figyelj, mert a világot
    teszed is azzá, aminek látod."
    Fodor Ákos: Hasadó anyag
  • Kint feljönnek a csillagok, bent bekuckózva olvasol.
    Az én életem a regények, novellák, olvasmányok és személyes történetek által lesz teljes – és ezeket megosztom veled is. Térj vissza bármikor, én itt leszek.
    Stella L. Brandy

Borítóleleplezés | Kresley Cole: A tél halottai

Sziasztok!


Meglepetés! Ma egy második borítóleleplezés is érkezett. Az Arkánum Krónikák 3. részét már én is nagyon vártam, szóval, amikor megláttam, hogy borítóleleplezés lesz hozzá, azonnal jelentkeztem. Eléggé télies hangulatú lett, nagyon megy a címhez.



Fülszöveg

A Méreghercegnővel és a Végtelen lovaggal kezdődő nagy kaland A tél halottaival folytatódik.

Vajon Evie képes meggyőzni két rivális szerelmét, hogy működjenek együtt? Az életük múlik rajta a New York Times bestseller szerző Kresley Cole Arkánum Krónikájában, amely egy fordulatos cselekményekben bővelkedő történet izgalmas mentőakciókkal, megváltással és a létező legalantasabb bosszúval.

Szívszorító döntések

Evie-t szinte elvarázsolja a nehézségek nélküli élet a Halálnál, mígnem Jacket elkapják a Szeretők, a két legrettenetesebb Arkánum. Bármit megtesz, hogy megmentse, ha kell, még a Halál gyönyörű műkincsekkel és kényelmi eszközökkel teli börtönéből is megszökik, mit sem törődve egykori szerelme lopott pillantásaival.

Bizonytalan győzelem

Bár a szíve egy darabja a Halállal marad, Evie nekivág a veszélyekkel teli posztapokaliptikus pusztaságnak, hogy a szövetségeseivel összeállva közösen támadjanak a Szeretőkre. Egy ilyen félelmetes ellenség legyőzéséhez haditerv szükséges, ami azt jelenti, hogy Evie-nak, Jacknek és Aricnak szövetkeznie kell. Evie maga sem tudja eldönteni, mi a nagyobb lehetetlenség: túlélni a rabszolgakereskedőket, a pestist, a zsákosokat és a többi Arkánumot, vagy rávenni Jacket és a Halált az együttműködésre.

Két hős visszatér

Szerelem és gyűlölet között keskeny a határvonal, és Evie-nak fogalma sincs, hányadán áll Jackkel vagy a Halállal. Vajon ez a valószínűtlen hármas le tudja győzni a Szeretőket, mielőtt egymást ölnék meg?
 * (Tervezett fülszöveg!)

Tedd kívánság és/vagy várólistára!Rendeld meg a könyvet!

A szerzőről



Kresley Cole New York Times bestsellerszerző a Halhatatlanok alkonyat után és a fiatal felnőtteknek szánt Arkánum Krónikák sorozat írója. Regényeit számos nyelvre lefordították, eddig háromszor zsebelte be a RITA-díjat, neve az amerikai és külföldi bestseller-listák éllovasai között szerepel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, hogy elolvastad a bejegyzést. Ha írsz kommentet annak még jobban örülök. Ne feledd, hogy véleményedet félkövér és dőlt betűtípussal tudod formázni, illetve linkeket is betehettek - a szokásos módon.

© Stella L. Brandy || 2012 -